torstai 23. heinäkuuta 2015

Annoin sille pikkusormen, se vei koko käden

No niinhän siinä sitten kävi, kuten vähän uumoilinkin: visuaalisen viestinnän kurssi laukaisi pienoisen lumipalloefektin. Essee harjoitustehtävineen meni siis läpi ja nyt odottelen todistusta elämäni ensimmäisestä yliopistosuorituksesta :)

Lumipalloefektin seurauksena olen jo ilmoittautunut Sosiaalisen median, sisältömarkkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin paripäiväiselle kursille elokuun alussa mutta syksyllä aloitan opintoja enemmänkin.

Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjonnasta löytyi nimittäin vaikka mitä mielenkiintoista, joka sopii tämänhetkiseen mielentilaani ja kiinnostuksen kohteisiini. Syksy pyörähtää käyntiin Kilpailustrategioilla, jatkuu Sisällöntuotannolla muuttuvassa mediassa ja huipentuu Mainoskirjoittamiseen. Kuulostaa aika lailla siltä, mitä haluaisin isona tehdä :)

Ennen syksyä teen vielä pienen sivuloikan liikuntaravitsemuksen pariin. Sekään kun ei olisi hullumpi ala ;) Mielenkiinnolla odotan mitä FAF Foundation -koulutus tuo tullessaan ja kasvattaako sekin kunnon & ruokahalun lisäksi myös oppimisen nälkää.

Koska aiemmista opinnoistani on tosiaan vierähtänyt jo useampikin tovi (useampi tovikymmen suorastaan...), olen hiukan ihmeissäni opiskelutekniikoiden kanssa. Pitänee aloittaa nettisurffailu asian tiimoilta ja varmaankin myös kääntyä kirjaston puoleen. Vinkkejä opiskelukäytännöistä otetaan ilolla vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti