keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Vapaaehtoista vertaistukea

Olen ollut muutaman vuoden ajan Allergia- ja astmaliiton jäsen. Liityin jäseneksi alunperin hetken mielijohteesta ihan vain kannatuksen vuoksi, sillä itselläni ei ole diagnosoitua astmaa, allergioita tai yliherkkyyksiä.

Jäsenyys on ollut mukava lisä elävässä arjessa, hajusteettomia pesuaineita sekä ihovoiteita olen käyttänyt jo pitkään eli tiedostamattomastikin ollut hyvällä asialla. Tänä kesänä jäsenyys sai kuitenkin ihan uuden mittakaavan liittyessäni liiton vapaaehtoisten Somelähettiläiden joukkoon.

Ajanhenkiset Some-päivän tarjottavatTänään me lähettiläät kokoonnuimme ensimmäistä kertaa Allergiatalolle verkostoitumaan ja perehtymään vapaaehtoisuuteen sekä vertaisuuteen. Meitä pidettiin kuin piispaa pappilassa ja kotiinviemisiksi saimme roppakaupalla tietoa ja tukea.

Edelleenkään en ole allerginen enkä astmainen mutta erittäin mielelläni levitän vaikkapa tuoksuttomuuden ilosanomaa. Eikä kemikaalikuorman keventäminenkään kuulosta yhtään hullummalta, joten taidanpa tästä lähtien entistä tarkemmin tutkailla tuoteselosteita ja pyytää lähikauppani valikoimiin useampia Allergiatunnuksella merkittyjä tuotteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti