tiistai 10. maaliskuuta 2015

Luovuttajako?

Kyllä, luovuttaja vaan ei luuseri. Hiukan nolona tosin tunnustan, että aloitin urani verenluovuttajana vasta viime syksynä, joten tänään oli toinen luovutuskertani. Kun niin vähällä vaivalla voi tehdä niin paljon hyvää, niin en tosiaan käsitä miksen ryhdistäytynyt aiemmin! Elinluovutuskortin olen toki allekirjoittanut jo vuosia sitten ja suosittelen sitä verenluovutuksen ohella muillekin. On etuoikeus voida auttaa ja koskaan ei voi tietää milloin on itse avuntarvitsijana.

Tänään kävi samoin kuin ensimmäiselläkin kerralla eli molemmat kädet jouduttiin piikittämään, kun ensin vasemmasta kädestä suoni karkasi neulan alta ja annoin luvan siirtyä oikeaan.


Olo on vähän kuin sairaalasta karanneella...

Tänään oli tarkoitus mennä myös Hakasalmen huvilan Musiikkia! -näyttelyn avajaisiin mutta tuplapiikitykseen kuluneen ajan takia olisin myöhästynyt avajaisseremonioista, joten siirsin koko käynnin suosiolla johonkin toiseen kertaan. Onpahan jotain mukavaa odotettavissa tuonnempana. Sitäpaitsi avajaisissa tarjottava kuohuviini - niin lempijuomani kuin onkin - ei ehkä olisi ollut paras mahdollinen nesteyttäjä juuri tähän hetkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti