maanantai 11. huhtikuuta 2016

Skyr, Skyr ja Skyr

Bongasin netistä aivan hulvattoman rekryilmoituksen, jossa Skyr Suomi hakee luovaa johtajaa kolmen kuukauden määräajaksi. Koska olen muutenkin hapanmaitotuotteiden suurkuluttaja, niin pakkohan se oli sitten Instagram-tili perustaa ja kuvia ryhtyä jakamaan - vaikkakin sitten ensi alkuun ilmaista mainosta Skyrille tehden ;)

Omat #SkyrSuomi -otokseni ovat suorastaan nolostuttavan amatöörimäisiä mutta puolustaudunkin sillä, että olen enemmän ideoija kuin kuvaaja.

Skyr-purkkeja kauppakassissa

Yllä oleva kuva ei ole lavastus vaan otos perjantain kauppareissultani. Laskin kassin bussipysäkin penkille siksi aikaa, kun etsin aikataulua ja kas, siinähän oli ensimmäinen aihe valmiina :)

Olisihan se nyt aivan huikeaa päästä tekemään mainontaa, kun mainoskirjoittamista ja markkinointia olen viime kuukaudet opiskellutkin. Toisaalta, muiden nappaamia kuvia katsellessa rima nousi sen verran korkealle, ettei näillä ansioilla taideta ihan vielä luovuuden huipulle kivuta. Mutta hauska - ja ravitseva - muutaman päivän projekti tämä kyllä on ollut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti