perjantai 10. maaliskuuta 2017

Pakettipostia

On aina kutkuttavaa saada paketti, jonka sisällöstä on aavistus mutta ei täyttä varmuutta. Eilen kilahti kännykkään saapumisilmoitus ja oitis vetäisin ulkovaatteet päälle ja kipaisin postiin.


Olin nimittäin muutama viikko sitten Toimistossa.fi -sivustolla osallistunut arvontaan ja niinhän siinä sitten kävi, että arpaonni suosi.

Paketista paljastui "ensiapulaatikkoon" soveltuvien tuotteiden lisäksi kaikkea muutakin mukavaa. Harmittavasti juuri nyt on kummastakin kädestä katkennut keskisormen kynsi, joten en ihan vielä pääse testaamaan upeita kynsilakkasävyjä. Huulipunat sen sijaan pääsevät heti käyttöön, sillä olen huulipunien suurkuluttaja - usein en muuta meikkiä viitsi laittaakaan, mutta ilman huulipunaa en lähde edes lähikauppaan :)


Onnettaren viimeaikaisista toimista iloisena (olin aiemmin voittanut myös messuliput, siivousliinan ja blinipannun) ostin tänään raaputusarvan, mutta siitä ei sitten mitään tullutkaan. Ei siis makeaa mahan täydeltä tässäkään asiassa. Tai ehkä silti pitäisi laittaa lotto vetämään...


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos - ehkä tässä pitää tosiaan ruveta itseään kohentamaan, kun nyt on siihen tarvikkeetkin ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Tähän asti olen ollut sitä mieltä/siinä luulossa, etten koskaan voita mitään, mutta nythän tuo onni näyttäisi olevan varsin suosiollinen :)

   Poista