tiistai 24. tammikuuta 2017

Digitaalinen muotoilu - projektit pulkassa!

Tänään on pieni syy juhlaan, sillä palautin viimeisenkin Arcadan Digitaalisen muotoilun täydennyskoulutuksen projektitöistä. Viidessä kuukaudessa olen ahertanut 30 opintopistettä ja sille suoritukselle sopii tosiaan nostaa hattua.

Todistuskin tulee sitten aikanaan helmikuussa, ja toivottavasti todistuksella on jotain merkitystä myös työnsaannin kannalta. Vielä en tokikaan voi väittää olevani digitaalisen muotoilun ammattilainen, mutta melko vahvan perustan koulutus kyllä antoi.

Viestinnän parissa jatkan vielä opiskelujani Haaga-Helian avoimessa amk:ssa. Hiukan myös kutkuttelee osallistua Helsingin avoimen yliopiston tuleville viestinnän kursseille, mutta ilmoittautuminen niille aukeaa vasta myöhemmin keväällä.

Nyt on edessä hetkellinen tyhjiö, kun vapaata aikaa on huomattavan paljon enemmän kuin kuukausiin. Onneksi tyhjiö on helppo täyttää, sillä lisääntynyt vapaa-aika mahdollistaa osallistumisen mm. aamupäivien lähiöliikuntaan. Hinta/laatu/määrä-suhde on aivan uskomaton, kun 20 eurolla voi käydä liikkumassa neljän kuukauden ajan niin paljon kuin vain ehtii ja jaksaa. Omaan tämänhetkiseen tilanteeseeni mahtuu kolme lähiöliikuntakertaa viikossa. Ei hullumpi annos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti