tiistai 9. elokuuta 2016

Amerikkalaiset pannukakut ja englantilaiset suihkukoneet

Olin ajatellut lähteä tänään kaupungille tuulettumaan ja keräämään inspiraatiota kirjallisiin töihin, mutta jotenkin tuossa sadekuuron yllättäessä laiskuus iski.

Virkistävän kahvilakäynnin sijaan perehdyin tietokoneeni uumenissa lymyävään OneNote -muistikirjapalveluun. Vasta aivan hiljattain olen totuttanut itseni kirjoittamaan vaikkapa bussissa mieleen juolahtavat asiat kännykkäni muistioon, mutta läppärini läheskään kaikkiin ominaisuuksiin en ole tutustunut.  Aikani ihmeteltyäni totesin tarvitsevani lisäoppia joskus myöhemmin ja kaivoin esiin amerikkalaisten pannukakkujen ohjeen sekä vietin yksityisen herkkuhetken.

Mustikat, vadelmat ja vaahterasiirappi kruunasivat paksun pannukakun. Enkä kerro montako söin, en kuitenkaan kaikkia viittä ;)   
Tässä välissä piti juosta pihalle, kun mahtavasta jylinästä päätellen harjoiteltiin tulevan viikonlopun ilmailunäytöstä varten. Vaikken missään tapauksessa ole militaristi, niin olihan Midnight Hawksien harjoituksetkin jo upeaa nähtävää (ja kuultavaa), saati sitten varsinaiset esitykset.

On kyllä sääli, jos Malmin lentokenttä lakkautetaan ja rakennetaan tupaten täyteen. Kaavailtu 25.000 asukkaan määrä ylittää reippaasti vaikkapa Kallion asukasmäärän (19.363 / 1.1.2015) enkä voi ymmärtää miten palvelut julkisine liikennevälineineen pystyvät tuollaisen väkimäärän tarpeet tyydyttämään. Ja vaarana tietysti on, että ympärysalueilta (mm. Puistola, Jakomäki, Tapanila) katoavat niin omat terveysasemat, apteekit kuin kirjastotkin, kun palvelut keskitetään uudelle asuinalueelle. Ihan kaikkea kun ei nimittäin tarvitsisi keskittää.2 kommenttia:

 1. Rupespas tekemään mieli pannaria, vois tänään tehä, kiitti vaan tästäkin halusta. :)
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki herkuttelu on hyvästä, kun sitä harjoittaa kohtuudella :)

   Poista