maanantai 4. tammikuuta 2016

Sisälläni asuu mainosmies...

Vaikka teinkin pitkän työuran taloushallinnon ja numeroiden parissa, niin kirjoittaminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Luovuuttani sain toki työaikana toteuttaa henkilöstölehden jutunteossa mutta yllättäen olen vallan innostunut nimenomaan mainoshenkisista teksteistä.

Syksyn mainoskirjoittamisen kurssi Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa olikin kuin tehty minulle! Kahdeksassa viikossa sain rautaisannoksen copywriter-tietoutta ja tulevaisuuden urasuunnitelmat uuden suunnan. Ei enää taloutta vaan tekstejä, kiitos! Suureksi ilokseni harjoitustyöportfolioni arvioitiin kurssin parhaaksi, joten sekin antaa uutta pontta alanvaihtoon.

Innostuin mainostekstien kirjoittamisesta niin, että teen pienen nurkanvaltauksen myös markkinointiviestinnän strategisempaan puoleen, kun sellainenkin kurssi Haaga-Heliasta löytyy.

Vielä kun jaksaisi paneutua Instagramiin ja Twitteriin, niin pääsisi peremmälle pyhään digimaailmaan. Twitter-tili on kyllä jo luotu mutta instainnostus antaa toistaiseksi odotella itseään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti