keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Mikä ei kuulu joukkoon?

Piti taas piipahtaa kirjastossa, kun tuli viesti, että muutama varaamani kirja on saapunut. Syksyn lukemistoni on ollut hiukan yksitoikkoinen - mutta onneksi vain teeman tasolla (luova kirjoittaminen), sillä itse kirjat ovat olleet vaihtelevaa ja virkistävääkin luettavaa. Tällä kertaa oli kyllä pakko ottaa yksi romaanikin joukon jatkoksi, vaikka se ei opintoihini kuulukaan. Kuvasta lienee helppo päätellä mikä ei kuulu joukkoon.


Kuvasta puuttuu vielä Marsa Luukkosen suorastaan järkälemäinen Hauskaa kielenhuoltoa, josta pitäisi valmistella esitys Journalistin kielenhuolto -opintojaksolle. Toivottavasti kirja on nimensä mukaisesti myös hauskaa luettavaa :)

Elämä pyörii nyt tosiaankin melko tiiviisti eri opintojen parissa. Onneksi joulu on tuomassa kaivattua vaihtelua opiskelijaelämään. Hiukan vain ihmetyttää missä vaiheessa teen sen perinteisen joulusiivouksen, kun yhtään kokonaan vapaata viikonloppuakaan ei ole tiedossa ennen joulua. Toisaalta, kaappeja ja komeroita en ole vuosiin siivonnut juuri jouluksi (koska Martoilta oppimani neronleimauksen vuoksi en tosiaankaan vietä jouluani siellä komerossa), joten  ihan tavallinen viikkosiivous saa riittää tälle joululle. Pienoisia stressinaiheita on muutenkin ja joulusta en aio lisää stressiä hommata. Se on aivan liian ihana juhla stressaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti