tiistai 23. helmikuuta 2016

Sitruunaiset ruusukaalit

No nyt kuulkaa löytyi pirteä lisäke ihan mille tahansa ruoalle! Olen muutoinkin ruusukaalin ystävä ja sitruunaa suorastaan rakastan, joten ei ihme, että Me Naiset -lehdessä ollut ohje vei sydämeni. Kotona ei tosin juuri siihen hätään ollut sen enempää parsakaalia kuin lehtipersiljaakaan mutta ilman niitäkin ruoasta tuli aivan erinomaista. Lehden muutkin kasvisruoat vaikuttivat mielenkiintoisilta, joten epäilemättä testaan nekin jossain vaiheessa.

Ilokseni löysin myös sesonkiruokaan keskittyvän Rouva Kasvis-blogin ja koska olen palsternakankin ystävä, pääsevät täytetyt palsternakatkin aivan varmasti ruokalistalleni. Sekasyöjänä saatan ruskistaa täytteeseen pekonikuutioita, jolloin rinnalle ei tarvita muuta tuhdimpaa lisäkettä, vaan palsternakat saavat olla ihan pääruokana.

Täytyykin ryhtyä laatimaan loppuviikon ostoslistaa erityisellä hartaudella, jotta saan tehtyä jotain aivan uudenlaista herkkua mutta myös väljennettyä täydehköä pakastintani. Listaa laatiessani taidan maistella verigreippiä ihan sellaisenaan; niitä nimittäin tarttui kaupasta mukaan tänäänkin. 99 senttiä kilolta on aika vastustamaton hinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti