perjantai 9. syyskuuta 2016

Uusi ura digitaalisena muotoilijana?

Tänään pysyttelin lujana, kun käväisin kirjastossa hakemassa varaamani kirjan. En lainannut mitään muuta, ettei tulisi kiusausta aloittaa romaania tai elämäkertaa, kun pitäisi keskittyä oppikirjoihin.

Arkipäiväni ovat saaneet uuden järjestyksen kuluvasta viikosta alkaen, kun aloitin Digitaalisen muotoilun opinnot Arcadassa. Jo nyt tunnen olevani kuin Liisa Ihmemaassa, kun digimaailma on lävähtänyt eteen ihan eri tavalla kuin ennen. Koodaustakin pitää jossain vaiheessa opetella ja tietysti perehtyä erilaisiin julkaisujärjestelmiin. Saas nähdä mihin oikein olen itseni pistänyt, kun en tosiaankaan ole mikään tekninen tyyppi... Puoli vuotta tässä pitäisi nyt kuitenkin sinnitellä ja saada kasaan 30 opintopistettä.

Haaga-Heliaakaan en vielä ole hylännyt vaan jatkan siellä edelleen mainonnan ja yritysviestinnän parissa. Lisäksi on jokunen työväenopiston kurssi syksyn mittaan, joten vapaa-ajan ongelmia tuskin ilmaantuu. Toisaalta - aikaahan minulla on ja sitä tulee joka päivä lisää :)

Työsarkaa riittää
Ja jos oikein paha paikka tulee, turvaudun Maria Peuran kirjaan Antaumuksella keskeneräinen. Itse teosta en ole vielä ehtinyt lukea mutta nimi ainakin on lohdullinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti