maanantai 26. syyskuuta 2016

Hankala, hankalampi, Photoshop

Huh sentään! Vuosi sitten kesällä taivastelin esseen kirjoittamisen hankaluutta, mutta enpä arvannut mihin kaikkiin hankaluuksiin tässä vielä joutuu. Photoshoppaaminen nimittäin se vasta hankalaa onkin...

Miten yhteen ainoaan ohjelmaan onkin saatu ahdettua niin hirvittävän paljon ominaisuuksia? Epätoivo uhkaa välillä nostaa päätään, kun Arcadan tunneilla vauhti on melkoinen ja perässä pitäisi vaan pysyä. Kotikoneella harjoittelu ei toistaiseksi ole kovin hedelmällistä, kun teoriatiedot ovat vielä varsin hataralla pohjalla. No, lohduttaudun ajatuksella, että tekemällä oppii.

Koodaamista en tässä vaiheessa uskalla vielä ajatellakaan. Kunhan nyt ensin saisi haltuun edes jollain tasolla tuon Photoshopin ja sen lisäksi InDesignin ja vielä WordPressinkin. Ei taida kuluvana syksynä olla vapaa-ajan ongelmia - varsinkaan, kun Arcada ei ole ainoa opinahjoni vaan aikaa pitäisi löytyä muillekin opinnoille.

Onneksi kaiken puurtamisen vastapainoksi tiedossa on myös jotain hauskaa, huikeaa ja ainutlaatuista eli CircOpera, jonne lippu tuli hankittua jo heti keväällä. Lauantaina on siis luvassa kuplivan iloinen ilta hyvässä seurassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti